Preview Mode Links will not work in preview mode

Laki & Katten

May 30, 2019

Den här veckan snöar vi in HELT på Ebbas dejt och allt som kommer till när man träffar någon man tycker om. Svartsjuka, självhat och ensamhet. Ett avsnitt där vi båda glömde bort mickarna och fastnade helt i samtalet! TMI varning haha!


May 23, 2019

Hur ska man lära sig känna lyckan och inte bara minnas den? Att leva mer i nuet och inte "dået". Ebba vill upplysa om EU-valet, hur ska man rösta och hur vet jag på VAD jag ska rösta? Självhat, mörka hemligheter och Ebbas dejtande är några av de saker vi tar upp i detta fantastiska avsnitt. 


May 16, 2019

Hur ska man organisera sina saker, sitt liv och sin tid? Vi försöker reda ut vad som gör en stressad och hur man ska ta tag i fysiska saker för att få lite lugn i huvudet. Sen pratar vi som vanligt även om mens, flytningar, dejting och annat kul! 


May 9, 2019

I veckans avsnitt pratar vi sex! Vad har vi för relation till sex? Vi glider även över på graviditet och barn, och problemen med att sova ihop. 


May 2, 2019

I veckans avsnitt skriver vi en KISSLISTA! En lista med platser och situationer som vi vill slå en liten kiss på. Konstigt? Ja möjligt, men ack så underhållande. 

Vi diskuterar även vänskap, girl power och veckan som gått. Enjoy!